Alexander har fået struktur!

studido.com gør læring tilgængeligt for alle.

Interview med Alexander

Kender du også det med at udskyde tingene til sidste øjeblik? Dette kunne Alexander nikke genkendelse til, da han havde en dårlig vane med altid at læse op til eksamen, i sidste øjeblik. Han kontaktede derfor studido.com, da han ville ændre på dette.

Alexander gik på HF, og ville meget gerne have hævet sine afsluttende karakterer, så han kunne bruge disse, når han skulle ud og finde job. Han har altid været skeptisk omkring at få en fysisk tutor ud, men med studido.com’s online lektiehjælp, fandt han ud af værdien i at få et par andre øjne på problematikkerne.

Omkring behovet for hjælp, sagde Alexander selv:

Jeg havde brug for hjælp, da jeg havde lidt svært ved at forstå de specifikke opgaver. Jeg er den type, der har brug for at sidde lidt længere med tingene, og derfor er det fantastisk at jeg kunne få 1-til-1 undervisning, fremfor den klassiske klasseundervisning
- Alexander

Forløbet, der bestod af 30 undervisningstimer hos studido.com, er nu nået til vejs ende. Alexander formåede, ved hjælp af disse timer, at få et fantastisk resultat i et fag, han havde svært ved – nemlig matematik. Han gik fra at få karakteren 00, til at få 4 og 7 i de afsluttende eksamener – vildt imponerende!

Alexander vil måske gerne læse videre på et tidspunkt, og her tager han mange ting med videre, fra forløbet hos studido.com.

Jeg tager helt klart lærdom og motivation med mig. Jeg har fået forklaret begreber og sat struktur på en nem og overskuelig måde, samtidig med at jeg nu ved at jeg skal være ude i god tid. Generelt har jeg fået meget nemmere ved at sætte mig ind i et pensum, og føler mig nu tryg i at overskue forskellige opgavetyper. Generelt har det været en stor hjælp at få andre øjne ind på ens opgaver og kan kun anbefale andre, at gøre det samme.
- Alexander

Vi siger mange tak for de fine ord, og vi håber at se Alexander igen, hvis han vælger at fortsætte på en ny uddannelse. Vi er utroligt stolte over, at kunne hjælpe vores elever med at finde motivationen til at lære – for læring er trods alt bedst, hvis man synes det er sjovt.

Vores kundeserviceafdeling kan kontaktes på 50 50 75 75.
80% af alle opkald til vores kundeservice besvares inden for 2 minutter.

Bliv klogere på, hvad vi foretager os. Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Jeg giver hermed samtykke til at studido.com kan kontakte mig via mail, sms og opkald med nyheder om produkter og kundeservice.