Vi gør lektiehjælp til noget man leger

studido.com gør læring tilgængeligt for alle.

What if the cure for cancer is trapped inside the mind of someone who can't afford an education?

studido.com er udviklet af en gruppe tidligere studerende, hvis mission er at gøre op med de ulige forhold der hersker i undervisningsindustrien. Slår den traditionelle undervisning ikke til, koster privat lektiehjælp op mod 20.000 om året. Det kan vi godt være bekendt at gøre bedre.

Med studido.com foregår lektiehjælpen simpelt, billigt og nemt - dine tutorsessioner foregår nemlig online. På den måde er du ikke begrænset af fysiske barrierer. Tænk hvis den tutor du skulle bruge bor på Fyn, mens du selv bor i Jylland - med studido.com er det intet problem. Du får adgang til 4 digitale tutorsessioner om måneden for den nette sum af 395,-

Når du får hjælp en af en tutor fra studido.com er det muligt at genbooke din tutor til en session igen næste gang. Det skaber nemlig tryghed. En tutor kan nemlig forstå dig eller dit barn på en anden måde end en underviser. Det synes vi er vigtigt for den personlige udvikling.

Hos studido.com er vi mange personer der brænder for at hjælpe elever og studerende. Derfor sætter vi også en ære i konstant udvikling og uovertruffen kundeservice. Nedenfor kan du møde nogle af de mennesker der hver dag slår et slag for at din skolegang skal blive bedre.

Mød Team studido.com

Mathias Christensen
Marketingchef

Phillip Flindt
Kundeservicechef

Christian Hasseriis
PPC Manager

Mathias Emiliussen
Forretingsudvikler

Sibel Alp
Kundeservicekonsulent

Mads Christensen
Kundeservicekonsulent

Martin Frandsen
Kundeservicekonsulent

Qasim Mukhtar
Kundeservicekonsulent

Vores kundeserviceafdeling kan kontaktes på 50 50 75 75.
80% af alle opkald til vores kundeservice besvares inden for 2 minutter.

Bliv klogere på, hvad vi foretager os. Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Jeg giver hermed samtykke til at studido.com kan kontakte mig via mail, sms og opkald med nyheder om produkter og kundeservice.