Shahad har fået 10, igen!

studido.com gør læring tilgængeligt for alle.

Interview med Shahad

Har du også en travl hverdag, hvor studierne måske ikke altid kan være førsteprioritet? Så se med nedenfor, hvor studido.com overraskede 28-årig Shahad op til eksamenslæsningen.

Shahad læser på VUC, hvor enden på studiet er ved at være nær, og studenterhuen skal på. Oven i studiet fylder både familie og en 8 måneder gammel baby, som gør hverdagen ekstra travl. De seneste 6 måneder har Shahad benyttet sig af over 90 lektiehjælpstimer hos Studido.com, hvor læringen er foregået online.

Om studido.com’s måde at undervise på siger Shahad selv:

Jeg er rigtig glad for, at al hjælp jeg har fået, har været online. Specielt nu, hvor jeg har fået min datter, har det givet mig muligheden for, at få al den hjælp, jeg har behov for, uden jeg behøver at pendle til København
- Shahad

Shahads forløb med Studido.com er ved at være slut, og har indtil nu resulteret i, at hun har formået at få to flotte 10-taller til sine eksamener i år. Dette er bestemt noget hun kan tage med sig videre, da hun ønsker at læse videre på Sygeplejerskeuddannelsen.

Ved besøget hos Shahad, udtalte hun sig yderligere omkring nogle af de bedste ting ved hendes forløb, der indtil videre har budt på over 90 lektioner.

Jeg synes det bedste er, at når man henvender sig for hjælp, får man altid et svar indenfor 1 time – om det er weekend eller helligdag, har I altid stået til rådighed, når jeg havde brug for det. Det giver en stor tryghed.
- Shahad

Ydermere mener hun, at tutorens evne til at imødekomme elevens faglige niveau i øjenhøjde, har haft stort medvirken til at fortsætte med medlemskabet.

Vi siger mange tak for kampen og mødet, og vi håber - uanset den afsluttende karakter - at eleven kan se tilbage på studiet med læringsglæde, for det er netop dét læring, handler om.

Vores kundeserviceafdeling kan kontaktes på 50 50 75 75.
80% af alle opkald til vores kundeservice besvares inden for 2 minutter.

Bliv klogere på, hvad vi foretager os. Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Jeg giver hermed samtykke til at studido.com kan kontakte mig via mail, sms og opkald med nyheder om produkter og kundeservice.